Лидерът на ИТН Слави Трифонов се отчете пред Комисията за предотвратяване

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов се отчете пред Комисията за предотвратяване
Коментари Харесай

Слави Трифонов декларира имоти и пари

Лидерът на ИТН Слави Трифонов се регистрира пред Комисията за попречване на спор на ползи и нелегално добито имущество и като политик за първи път от години наред извърши закона, като подаде декларация пред КПКОНПИ.

От декларацията става видно, че Трифонов има над 9 милиона лв. в банкови влогове (в евро и лв. - бел.ред.), налични парични средства от 1,1 млн. лв. и 210 000 лв. приходи от друга трудова активност.

През предходната година той е купил къща с двор в София за 1,3 млн. лева, излиза наяве още от декларацията му. Имотът е с разгърната застроена повърхност от 916 кв. м., а като генезис на средствата водачът на Има Такъв Народ е показал ликвидационен дял.

През предходната година Трифонов е продал имот от 3,7 дка в родното си село Тодорово до Плевен за 10 000 лв..

В документа, подаден от него пред КПКОНПИ, е оповестил дяловете си в три акционерни сдружения. Това са " Алт плеър " АД, където има 29 994 акции за близо 300 000 лева, " Седем Осми " АД за 9 млн. лева и " Сет 666 " АД за 50 000 лв..

През 2021 година и през 2022 година на Слави Трифонов бяха издадени актове за неподаването на декларация, което е административно нарушаване.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР